11 Ocak 2011 Salı

Ünlülerin Parfümleri Devam

Daha kimlerin kimlerin parfümü varmış,ben bilmiyomuşum...Tabi öğrenince napıyorum sizi bilgilendiriyorumm...


Queen Latifah sevdiğim oyunculardan biridir.Bana feci sempatik gelir.Vee inanmazsınız ama onunda parfümü varmış.Hadi inceleyelim





Parfüm odunsu oryantal ailesine mensup bir parfüm olmasıyla baştan beni kaybetti ama şişesi çok sevimli değil mii??Parfümün içindekilere bakıcak olursak ilk başlarda bergamot,mandalina ve baie gülü ortaya çıkarken parfüm ciltte kaldıkça orta notalarında bulunan tonka,yasemin,pembe biber,kişniş,paçuli,sandal ağacı,tütsü ve misk ortaya çıkıyormuş.Parfümün alt notalarında ise daha meyveli ve şekerli tonlara sahip olan karamel,vanilya ve koyu paçuli varmış...
Ay bu parfüm bana çok karışık geldi,içinde ne ararsan var maşallah yaa :)


İkinci olarak Hande'nin de severek kullandığı Naomi Campbell parfümlerini inceleyelim.Seksi siyahi ve agresif mankenimizin parfümleri bayaa bi varmış ama ben hepsini inceleyemem çünkü liste baya kabarık :)).İlk olarak Cat Deluxe




Cat Deluxe'ün üst notalarında frezya ve kakule,orta notasında şeftali,alt notasında ise vanilya,paçuli ve misk varmış.Parfümün seveni ve kullananı baya fazla ve celeb parfümler içerisinde en çok satılanlardan biri.2006 yılından bu yana piyasada olması bunu kanıtlıyo zaten.
Sevgili Naomiciğimiz ne yapmış,bu parfüm tutunca Cat Deluxe at Night ve Cat Deluxe with Kisses'ı da piyasaya çıkartmış.




Parfüm şişelerinden de görüldüğü gibi parfümlerin şiselerinde sevimli ponponları bulunmakta.Sadece bunun için bile alınır bence..


Cat Deluxe at Night'ın üst notalarında egzotik meyveler,frenk üzümü ve armut,orta notalarında sıklamen ve şakayık,alt notalarında ise ağaç kokuları,amber ve pamuk var.


Cat Deluxe with Kisses'daysa üst notalarında kırmızı meyveler,elma,frenk üzümü,pembe biber,kakule ve bergamot,orta notalarında zambak,gül ve şakayık,alt notalarında ise vanilya,tütsü ve tonka var.


Şişesinin sevimliliğinden midir nedir beni en çok with Kisses olan çekti ama piyasa pek bulunan bi parfüm değilmiş ama e-bay ne güne var değil mi ama ;))


Ve son olarak en son çıkarttığı parfüm olan Naomi by Naomi Campbell'ı inceleyip Naomi dosyasını kapatmak istiyorum..






Parfümün üst notalarında ahududu,limon ve guava,orta notalarında gül ve nilüfer,alt notalarında ise sandal ağacı,şekerleme ve vanilya var.Hmm bu da baya iyiymiş bence.Naomi'de ne cevherler varmışta ben keşfedememişim demek ki..


Aslında daha fazla yazmak isterdim ama malum finaller...Bana dua edinde hepsinden geçiyim şu sınavlarımın...Hepinizi kocaman öpüyorummmmmm..Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle



2 yorum:

  1. Çok olmuş bu postu yapalı ama ben naomi almaya yeni karar verdim ve bilemedim hangisini alsam :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir koku istediğinize karar verdiniz mi?? ^^

      Sil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)