13 Haziran 2012 Çarşamba

Denedim: M Signature Real Complete BB Cream

Missha BB krem denildiğinde çoğumuzun bildiği kırmızı kabıyla Perfect Cover oluyor ama Kore'de en çok satılan çeşidi Signature Real Complete olanıymış..
Ben Kore'deki arkadaşlarımdan da bunu duyunca denemek istedim..

Ben karma bir cilde sahibim.. Yanaklarım ne kadar kuru olsa da alerjimden dolayı sivilcelere sahibim. Bu ürünün yorumlarını okurken bir çok yerde çok fazla kapatıcılığa sahip olmadığını okumuştum, bu yüzden kendisinden kapatıcılık adına çok fazla bir beklentim yoktu. Sürdükten bir 10 dakika sonra cildimle bütünleşti ve kızarıklıklarımı gayet iyi kapattı..

BB kremi sürdükten sonra yüzüme pudra her zaman sürüyorum. Hem parlama yapmaması için hemde daha uzun süre dayanması için.. Fakat bu üründe parlama sorunum çok fazla oldu hemde pudra kullanmama rağmen.. Belki sorun altına sürdüğüm güneş kremimdedir, içinde 25 SPF koruması var birde güneş kremi kullanmadan deneyeyim dedim ama gene de parlama sorunuyla karşılaştım.. O yüzden bence bu ürün yağlı ciltlere göre bir ürün değil..

Fakat aradığınız hafif kapatıcı özelliğine sahip, güneş koruması bulunan bir ürünse ve cildiniz normal yada kuruysa bu ürün size daha uygun..Fakat yaz aylarında olduğumuz için bu tip ciltlerde de parlama yapar mı bilemem.. Keşke normal yada kuru bir cilde sahip olsaydım çünkü bu ürünü çok sevmiştim.

Ürünü Missha Shop'tan satın alabilirsiniz. 20 ml ve 50 ml'lik seçenekleriyle satışta olan ürünün light pink beige ve natural yellow beige olarak iki renk tonu seçeneği bulunmakta..

Ürünle yada Missha'yla ilgili sorularınız olursa yorumla yada mail yoluyla bana iletebilirsiniz..

14 yorum:

  1. Cnm zaten bu ürün normal misshayla kıyasla daha yağlımsı daha glow bitişli yani yüzünü parlak göstermesi normal ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum ama ben glow bitişin sağladığı parlaklıktan bahsetmiyorum zaten ;)

      Sil
  2. Ben de Missha'nın BB kremini denemek istiyorum ama cildim yağlı birçok da çeşidi var, hangisini alacağımı bilemiyorum:/ Yüzümün parlamasını istemiyorum ama denemekte istiyorum:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı ciltlere göre olan gümüş renkli vita şu sıcaklarda en iyisi kesinlikle ;) Denedim onayladım yakında onunda yazısı geliyor ;)

      Sil
    2. Gerçekten mi:):) Yazını dört gözle bekliyorum canım:D

      Sil
  3. merhabalar ben signature b.b kremi genelde daha çok geçe kullanıyorum çünkü içinde inci tozunun yoğun olmasından dolayı çildi daha parlak gösteriyo,perfect cover b.b kremi ise günlük kullanıyorum bu ise diğerine oranla daha mat duruyo çildimde,memnunmuyum b.b kremden derseniz evet hemde çok,çünkü çildimdeki problemlerin biçoğunu halletti :)) herkese misshalı güzel günlerr.

    YanıtlaSil
  4. merhabalar ben signature b.b kremi genelde daha çok geçe kullanıyorum çünkü içinde inci tozunun yoğun olmasından dolayı çildi daha parlak gösteriyo,perfect cover b.b kremi ise günlük kullanıyorum bu ise diğerine oranla daha mat duruyo çildimde,memnunmuyum b.b kremden derseniz evet hemde çok,çünkü çildimdeki problemlerin biçoğunu halletti :)) herkese misshalı güzel günlerr.

    YanıtlaSil
  5. Canım yağlı ciltler için olanının yazısını da bekliyorum senden. Bu arada benim cildim karma da olsa ben BB kremimi sevdim memnunum :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba seninkinin numarasını bilmiyorum ama bende şu an perfect cover 23 numara var ve biraz grimsi yapıyo acaba senin signature'ünün numarasıda 23 ise o da aynı öyle grimsi yapıyo mu sormak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB kremlerin bir çoğunda hafif bir grilik oluyor malesef.. Sürdükten 10 dk sonra yüzünüze renk oturup griliğin geçmesi lazım.. Eğer geçmezse üzerinden hafif bir pudrayla geçebilirsiniz.. Hem bu sayede kalıcılığı artmış olur ;)

      Sil
    2. Yanıt için çok teşekkürler tavsiyelerine uyacağım siparişimi verdim umarım memnun kalırım :)

      Sil
    3. Asıl ben teşekkür ederim :) Umarım memnun kalırsınız ^^
      Başka soru yada sorunlarınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz :)

      Sil
  7. Mrb bız arkadasmla bb almjyı dusnyorz ama hangsnı alsak blemedk o yaglı cılde ben kupkuru bi clde sahibz ckmu parlyo sıgnature ondan alsak dyrz brde arkdsm kumral ben bembeyaz tenlym ama bembeyaz olmyı sevmyrm 23alsak yuzmle boynum arasnda fark olurmu olmasn ıstyrm cnku brde kapatıclklari aynımi perfect coverla yksa bırınn fazlamı kapatıclgi cvplarsan ck sevnrm smddn tskkrler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı cilt için m vita gri renkli olan en iyisi, kuru cilt içinse altın sarısı renkli olanı alabilirsiniz.. Kışın signature'u denemediğim için bir fikrim yok ama kışın burada yazdığım kadar parlama yapmayacağına eminim .
      Perfect cover daha kapatıcılığa sahip.. İkimiz ortak kullanalım derseniz alabilirsiniz perfect cover'ı. 23 numara eğer bembeyazsanız biraz koyu gelebilir, boynunuzla yüzünüz arasında fark oluşturabilir ama..

      Sil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)