30 Ocak 2012 Pazartesi

Missha Türkiye'de!!!

Missha sevenlerden ve muhteşem yasaktan dolayı artık alamayanlardan biride benim malesef...Ama size harika bir haberim var, yada en azından bu benim için harika bir haber!!

Missha BB Perfect Cover ve bilmediğiniz ve denemediğiniz daha bir çok Missha ürünü artık Türkiye'de satılıyor hem de bir kaç yıla Missha mağazalarını Türkiye'ye açma planları olan Sunstyle tarafından.Sunstyle yetkilileriyle uzun süredir iletişim halindeydim ve mail yoluyla Yavuz Beyle uzun süredir fikir alışverişinde bulunuyorduk.Size bu harika haberi ilk veren blog olmaktan çok mutluyum!Missha Shop sitesinin kullanıma açılmasıyla da hemen sizinle paylaştım bu haberi!!Biliyorum BB krem satan bloglar mevcut fakat daha güvenilir  ve daha çok çeşidin bulunduğu bir yerden alışveriş yapmak kesinlikle daha iyi!!

Sitede online satış şu anda havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle sağlanmakta.Alacağınız ürünler UPS kargo ile gönderilecek hem de kargo ücreti ödemeden!İleri de kredi kartı ile ödeme seçeneğinin de mevcut hale geleceğini de belirteyim..

Satışa giren ilk ürünleri şu anda dünyada da çok fazla satan BB Cover Cream'di tabiki de ama sağolsunlar bizi diğer ürünlerinden mahrum bırakmamışlar..Eğer almak istediğiniz ürün stoklarda görünmüyorsa bunun için de harika bir seçenek düşünmüşler; stok dışı seçtiğiniz ürün size 3 hafta içerisinde gönderilecek, hem de ödemenizi kredi kartı ile yaptıysanız %10 indirimle..Tabi bu seçenek kredi kartı ile ödeme geldiğinde aktif hale gelecek ama bence iyi bir seçenek olmuş.Yakında Missha Shop'a yeni ürünler de gelecek bu arada haberiniz olsun, rujları, allıkları ve daha niceleri..

2013 yılı içerisinde artık ülkemizde Missha mağazalarını da göreceğimizi de çıtlattılar ki bu benim en sevindiğim konulardan biri oldu..

Gelelim benim yorumlarıma..Uzak Doğu sevgim sayesinde ben zaten Missha'yı bilen ve tanıyan biriydim fakat tanımayanlar için tüm ürünlerinin gerçekten çok iyi olduğuna ve Kore'de de en çok sevilen ve tercih edilen  kozmetik firmalarından biri olduğunu söyleyebilirim..Evet belki E-bay fiyatlarından sonra sitedeki fiyatlar pahalı gelebilir haklısınız, ben de bu konuda böyle düşünmekteyim..

 

Ve ben buradan bir de sitenin bir eksiğini dile getirmek istiyorum..Sağolsunlar bir çok farklı çeşit ürün özellikle de BB krem getirtmişler ama ürünler hakkında açıklama yok malesef..Ama ben inanıyorum ki yakında gerekli tüm açıklamaları da koyacaklardır ^^

Yakında size bu konuyla ilgili başka harika haberlerim de olacak ;)

Siz Missha'nın Türkiye'de satışıyla ve site hakkında neler düşünüyorsunuz?Lütfen yorum atmaktan çekinmeyin!! ;)

Kocaman öperim!!

76 yorum:

  1. Harika bir haber :) teşekkürler ^^
    darısı diğer beklenen ürünlerin başına :))

    YanıtlaSil
  2. bu haberi senden almak sahane oldu
    tesekurler kuzu
    iletişimin için
    gercekten cok buyuk ihtiyac vardı missha ve serisine
    güzel haberlerin devam etsin inşallah.
    fiyatı da hiç fena değil
    yurt dısında gelen urunlere az cok vergı işlem derken ne kdr eklendıgını artık tahmın edebılıyoruz

    kapatıcı ve aydınlarıcıyı begendım bıle
    kargo da bedava ise tadındn yenmez

    ne kdr cok talep lursa o kdr cok cesıtlılık ve ucuzluk olur

    ben de öper ve tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  3. Güzell bir haber : ) Missha Perfect Cover BB Cream çok fazla dnı duyduğum ve denemek istediğim bir üründü,sanırım artık vakti geldi.
    Güzel haber için teşekkürler.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Daha önce kullanmadığım ve merak ettiğim bir üründü, iyi oldu bu haber kuzummmmm :)

    YanıtlaSil
  5. Ne guzel bir habermis.. Markayi duymamistim ama inceliyorum hemen :)) Bu arada boyle bir haberin ilk habercisi olman da sahane olmali canim :))

    YanıtlaSil
  6. Bir an önce aktif ederler umarım bilgileri de sağol canım

    YanıtlaSil
  7. bir an evvel gelir ve deneriz inş. bende çok merak ediyorum şahsen bilgilendirmeler devam etsin :)

    YanıtlaSil
  8. Beybikus sahane bir haber olmus bu! Baktim ebay'den alamiyorum, TR'den alirim, gelir bana bi sekilde;)

    YanıtlaSil
  9. missha b.b cream türkiye gelmesine cok sevindim ve böyle güçlü bir firma sayesinde bizlere ulaştırmasından dolayı sunstyle teşekkürler,severek ve bitmesinden korktuğum cream için kaygılarım kalmayacak ve şimdiden siparişini verdim iki gün icerisinde elimde olacağını söylediler cok mutlu oldum,bicook sitede nerden nasıl geldiği belli olmayan ve güvenilir olmayan satıcılar var,artık gönül rahatlığıyla bu creami kullanabilirim,görüşmek dileğiyle hoççakalın bayyyyy

    YanıtlaSil
  10. skin79 da gelse :p
    çok şey istiyorum dimi..
    buna da şükür,teşekkürler canım haber verdiğin için yazınla ^^

    YanıtlaSil
  11. bu ürünü almam. Yurt dışı fiyatına bir de bizdeki satış fiyatına bir bakın... Bir fondötene 50 TL, 70 TL veririm verdim de ama bu resmen kazıklanmak...

    YanıtlaSil
  12. bence fiyatları hiç makul değil. Biz bir de perakende fiyatını biliyoruz, kim bilir toptanda ne kadara geliyor. gümrük liman masrafları, navlunu vs vs de olsa hiçbirşey bence 10 dolarlık ürüne 60 ila 90 tl arasında fiyat çekmeyi haklı kılmıyor.

    uzakdoğu menşeili bu makyaj ürünlerini cazip kılan şey, farklı, başarılı ve hesaplı olmaları.

    bence olmamış.

    Nasıl GiyseM? Ne SürseM?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha öncede amerikadan bu kremi alıyordum 29 dolardı fiyatı(52 TL ) , Su an Amerikada ki fiyatına bakıyorum Kampanya fiyatı 23.99$ (43 tl ), dediğiniz gibi yol masrafları vergiler , navlun derken neredeyse 2 katına cıkar diye tahmin ediyorum . Burada 59 tl ye satıyorlar , 10 dolara orjinal urun olduğunu zannetmem. Bence Biraz haksızlık ediyoruz.

      http://www.misshaus.com/ctrl.php?page=mainProductDetail&p_code=MSMS1052&ctg=AAA

      Sil
    2. Ürün Kore'de bile yaklaşık 35-40 liraya satılıyor..Evet belki kar marjı olarak ellerinde 10 lira kalıyor olabilir ama buradaki satışı çokda pahalı değil dediğiniz gibi...

      Sil
  13. Bence fiyatları gayet makul cünkü missha aşktır,atalarımız ne demiş ucuz etin yahnisi yenmez diye,vallahi benim cildim değerli değerli olduğu içinde kendi sitesinden sipariş verdim ve aldım,ha piyasada o kadar komik rakamlara bb kremler satıyorlarki vallahi insan cesaret edip suratına süremez,acıkcası avrupadaki missha bb krem fiyatlarına baktığımda gayet makul görüyorum bizim türkiyedeki fiyatını,yapmayın arkadaşlar insanlar emek verip taa güney koreden bu kremleri getiriyo,tabikide koredeki fiyatıyla aynı olmaz haa türkiyede üretilseydi kore fiyatıyla aynı olurdu,neyse misshalı güzel günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba misshalılar,bir hafta önce sıgnature real complete b.b krem sipariş etmiştim siteden adresime geldi ve büyük bir heyacanla kullandım,problemli bir cildim var işin acıkcası biraz korktum işe yararmı yaramazmı diye ama korktuğum gibi olmadı ve tam anlamıyla mükembel diye bilirim

      Sil
    2. Beğenmenize sevindim.. Tabiki herkesin fikri farklı olacaktır..
      Bende uzun zamandır bb kremlerden kullanıyordum ve gerçekten çok memnunum..

      Sil
  14. CİLDİMDE GEÇMİŞTE OLUŞAN DELİKLER VE SİVİLCELERİN İZLERİ VARDI.. MİSSHA İLE TESADÜFEN TANIŞTIM VE ALTI AYDIR DÜZENLİ OLARAK KULLANIYORUM. ŞU ANDA YÜZÜMDE BIRAKIN LEKEYİ SİVİLCE BİLE OLUŞMUYOR VE ARTIK BENDE SAATLERCE MAKYAJ YAPIP YÜZÜMÜ KAPATMIYORUM SADECE DÜZENLİ OLARAK MİSSHAYI KULLANIYORUM MUCİZE GİBİ BİR ÜRÜNN

    YanıtlaSil
  15. Bu siteden alışveriş yapanlar ürünün geliş sürecinde ve üründe herhangi bir sorun yaşadınız mı ? bende almak istiyorum ama çok kararsız kaldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Kargo zaten ücretsiz, ister kapıda ödeme, ister havale isterseniz de kredi kartı ile ödeme gerçekleştirebilirsiniz ;)

      Sil
    2. Çok teşekkürler cevabınız için o zaman sadece almak kaldı :D

      Sil
  16. ürün çok güzel ama güzel olmasa dahi sırf kore menşeyli olduğu için alabilirim :D ürünlerim elime ulaştığında alıcağım hazı tahmin bile edemiyrm. uzun zamandır yüz maskesi arıyordum kore dizilerini izleyenler bilir yüze yapıştırılanlardan missha da o maskelerden gördüm sevinçten delirdim resmen :D neyse çok konuşum yazı için saol ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  17. ben de bu siteden alışveriş yaptım. siparişim 2 gün içinde geldi ve yurtdışı fiyatlarıyla karşılaştırıldığında kar marjının yüksek tutulmadığını ve fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  18. Bende almayı planlıyorum gayet uygun görünüyor yorumlarda iyi :) Hele işin içinde Kore varsa tamamdır. :)

    YanıtlaSil
  19. Merhaba, misshashop tan bugun siparis verdim. Okudugum yorumlara gore perfect coverdansa signature tavsiye ediliyor.Ama iki tane signature var ve birisi kirisik kapatici. Bende 19 yasinda oldugum icin signature real complete siparisi verdim. Ama suan kararsiz kaldim okudugum diger bloglardada yaslari genc olmasina ragmen signature wrinkle filler kullananlar var. Sizce dogru bir secim mi yaptim yoksa arayip siparisi degistireyim mi? Henuz kargoya verilmemis. Yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden cildinizi kırışıklık gidericilerle yormamanız daha iyi bir tercih olur bence.. Bana göre verdiğiniz karar daha doğru olmuş ;)

      Şimdiden iyi günlerde kullanın sevgili VIP'm ^^

      Sil
  20. =)) Icten cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Usenmeyip mailimede cevap vermissiniz. Dogru bir karar verdigime sevindim sizin yorumunuz benim icin onemli.
    Karsima bir VIP cikmasi mutluluk verici. Tekrar tesekkur ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim.. Umarım tercihinizden memnun kalırsınız ^^
      Bir VIP ile tanışmak beni ayrıca memnun etti :)

      Sil
  21. İyi aksamlar ben Sinem missha'nın bb kreminden almak istiyorum. Ama yüzüme hangi faktörlü (hangi numaranın) iyi geleceğini bilemiyorum bu yüzden sipariş veremiyorum. 21 yaşındayım, esmer ve yağlı bir yüz tipim var. Yardımcı olabilirseniz ve ya bana yardım edebilecek bir yere yönlendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba^^

      Öncelikle hangi BB kremden almaya karar verdiğinizi bilmiyorum ama yağlı bir cilt tipine sahip olduğunuz için size önerilerde bulunabilirim. M Vita Matte BB krem yağlı ciltlere göre bir ürün fakat esmer olduğunuz için tonu cildinize açık kaçabilir ve malesef tek renk seçeneği var. Perfect Cover sizin için daha uygun bir tercih olabilir gibi duruyor. Renk seçeneği olarak da 3 ton size uygun, bu tonlarda şu linkte swatchlanmışlar. Kendinize en uygun olanı buradan bakıp seçebilirsiniz.

      http://mlovesbeauty.blogspot.com/2011/12/review-missha-perfect-cover-bb-cream-27.html

      Başka sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin ^^

      Sil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. Minimum kaç yaşındakiler BB kremi kullanabilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umm.. Bu sorunun kesin bir yanıtı var mı inan bilmiyorum ve tamamen kendi görüşlerime göre cevap vereceğim..

      Erken yaşlarda cildi yormamak bence çok önemli bir şey.. Ama ergenliğe girdikten sonra sivilcelenmeler başladığı için, bana göre 16-17 yaşlarından sonra hafif formüllü bb yada renkli nemlendirici kullanılmaya başlanabilir..

      Sil
    2. Teşekkürler hımm 16 yaşımdayım.BB krem alırsam birşey olmaz herhalde.

      Sil
    3. Eğer ailen bir şey demeyecekse en hafif içerikliden alabilirsin örneğin Shiny yada M Vita ^^

      Sil
    4. Tavsiyen için teşekkür ederim ^^

      Sil
    5. Birşey daha sorucaktım da;
      http://misshashop.net/index.php?view=detail&cid=--1-2-11 Missha'nın bu BB'sini almaya karar verdim.Cilt rengini nereden ayarlayabilirim?Cilt tonum açık,çok açık değil yani normal de diyebiliriz.

      Sil
    6. Cevaplamam bu kadar uzun sürdüğü için özür dilerim..
      Eğer cildin yağlı değilse bunu alabilirsin fakat bu tek tona sahip bir bb krem.. Cilt tonun normal ise bunun sana uyabileceğini düşünüyorum ama pek emin olmadığımı da belirtmeliyim çünkü bu ürünü daha önce kullanmadım.. Netten swatchlarını bulup cilt tonuna uygun mu bakabilirsin ;)

      Sil
    7. Teşekkür ederim.Cevabının gecikmesi önemli değil.Cildim yağlı.Belkide daha sonra alırım.

      Sil
  24. bu kremi benim gibi aşırı hassas yani tepki verebilen bir cilt kullanabilir mi?gerçi antiaging ürünler kullanıyorum acıttığı halde cildimi ama gençleşmek güzel.tehlikeli ama.bu krem diğer kremlerimle uyum sağlar mı?ve şu renk olayı kafamı karıştırıyor sanki makyaj ürünü gibi geliyor birden.umarım paralaraın rehavetine kapılıp çok yükseltmezler şu anki fiyat iyi.ilgi görürse sanki herşey sosyete için olur gibi bazen satıcılara.teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildinizin vereceği tepki konusunda bir cevap verebileceğimi düşünmüyorum malesef.. Cildinizi tanıyan sizsiniz ve kendiniz için uygun olanın hangi ürünler olduğunu siz daha iyi bilirsiniz..
      Benim cildim de hassas ve alerjik bir cilttir ama bende bir reaksiyona yol açmadı fakat bu sizin cildinizde de sonucun böyle olacağı anlamına gelmiyor malesef..
      BB krem zaten bir makyaj ürünü.. Cildinize iyi gelecek bir krem şeklinde düşünmeyin çok fazla.. Evet içinde akne iyileştirici yada kırışıklık önleyici gibi özellikleri sağlayan maddeler de mevcut fakat temel olarak kapatıcılık sağlaması için üretilmiş ürünler..
      Umarım fiyat konusunda bir artış yapmazlar.. Bende bu şekilde düşünüyorum :)

      Sil
  25. Birşey daha sorucam.Benim cildim yağlı T bölgem daha çok yağlı.Yağlı cilt için hangi BB kremi önerirsiniz?Hem fiyatı uygun olan hem de yağlı cilt için uygun olanından almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  26. Yağlı cilt için uygun olan BB krem hangisidir sizce?T bölgem daha çok yağlı bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı ciltler için önerilen BB, M Vita'nın gri renkli olanı.. Yada Perfect Cover olanı da alabilirsiniz yalnız üzerinden pudrayla geçmeniz gerekebilir..

      Sil
    2. Tamam.Sabırla bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.^^

      Sil
  27. ödeme kredi kartıyla mı oluyo sadece nakit olmuyomu

    YanıtlaSil
  28. missha shoptan sipariş verdiniz mi? ona göre ben de alıcam eğer sahte missha ise boşuna riske atmayayım. Aldıysan sahte olup olmadına baktın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki aldım, eğer diğer postları okursanız görürsünüz..
      Sahte değil tabiki de,Missha'nın kendi sitesine bakarsanız görürsünüz

      Sil
  29. arkadaşlar ben 23 numarasını istiyorum fakat gözükmüyo ürünlerde,önsipariş seçiyorum fakat tonu yazamıosun neye göre göndericekler nasıl yapıcam bana da yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön sipariş konusunda bir fikrim yok malesef.. Eğer takipte olursanız stoklara girdiğinde 23 numarasını alabilirsiniz...

      Sil
  30. merhabalar , perfect cover almayi dusunuyorm , sanirim en cok tercih edilen bu serisi degl mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, en çok tercih edilen BB serisi Perfect Cover ;)

      Sil
  31. Ben Missha m vita (matte) aldım.Online Türkiye mağazasından ancak sahte diye korkuyorum.Mesela bir resim var arkadaki bankot siyah ise fake diyor(benimki siyah) doğru mu sizce?Birde bb kremi sürünce biraz pütürlü oluyor yüzüm neden? Ancak kapatıcılığı ve renk eşitlemede süper.Bugün ikinci kullanışım ancak temizlemesi çok zor.Siz nasıl temizliyorsunuz?Bir de bb krem sürmeden önce cildinize birşey sürüyormusunuz?Eczanede temizleyici alsam nasıl olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahte olacağını düşünmüyorum çünkü Missha'nın official sitesine bakarsanız Türkiye satışı olarak missha shop görülmekte.
      Altına nemlendirici yada baz kullanmadan sürüyorsanız pütürlü olabilir malesef.. Mat özellik vermesi için pudralı bir yapısı var, bu dacildinizin kuru olan bölgelerinde sorun çıkarabilir. Makyaj altı bazı tarzı bir ürüne sahip değilseniz de nemlendiricinizi sürdükten sonra sürmeyi deneyin.
      Temizleyici olarak genellikle makyaj temizleme yağı kullanıyorum. Ondan sonrada Innocence'den aldığım çay ağacı sabunu ile yüzümü yıkıyorum. Tamamen cildimden temizlenmiş oluyor. Spf içerikli ürünler için temizleme en iyi yağlarla sağlanmakta zaten.
      Umarım sorularınızı cevaplandırabilmişimdir :)

      Sil
    2. Cevabınız için teşekkürler. ^^

      Sil
  32. Canım kuru normal değişik bi ciltde sahibim icerikleri okudum bsy anlamadım sende hangisini almalıyım fikir verirsen cok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bişey istiyorsun peki yada daha doğrusu BB kremden beklentilerin ne? Kapatıcılık, nemlendirme, glow bir bitiş, mat bir bitiş.. :)

      Sil
  33. merhaba ben misshadan bb krem spariş verdim beyaz tenliyim 13 numara verdim acaba cokmu açık olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildinizin nasıl bir tonu olduğunu bilmediğim için bu soruya cevap veremem. Eğer netteki swatchlara bakarsanız bu sorunun cevabını bulabilirsiniz.
      Ama bb krem cildinize 10 dakikadan sonra oturduktan sonra 21 ile 13 numara arasında pek fazla fark olmuyor.
      Çok beyaz kalırsa pudrayla üzerinden geçip hem rengi dengeler hemde daha sabitlenmesini sağlayabilirsiniz;)

      Sil
  34. merhaba bnde missha bb krem alcam fakat kararsızım esmerim aslında cokda esmer degilim melez gibi bişeyim sizde 23 numara mı bnm ıcın ıdeal olsa 27 numara yardımcı olursanız sevınırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlattıklarınızdan cilt renginizi tam anlayamadım ama eğer internette renklerin swatchlarına bakarsanız kendinize uygun tonu bulmanız daha kolay olacaktır ;)

      Sil
  35. Mrhba yuzum aşırı derecede terliyor adeta sipir sipir sular fiskiriyor bana misshanin hangi çeşidini onerirsiniz lakin hic bir fondoten ve gunes kremi cildimde durmuyor akiyor cillerim ve gunes lekelerimde var en kapatıcı olanin ter ve neme dayanıklı olanin ismini yazarsaniz cok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Size yardimci olmak isterdim ama tere ve neme dayanikli bir bb oldugunu sanmiyorum. Bunun yerine bb kremden sonra sabitleyici pudra surmeyi daha once denediniz mi?

      Sil
  36. Missha.net'e girince turkey diye tiklayinca missha.com.tr çıkıyor, misshashop.net çıkmıyor. Acaba sunstyle firmasinin anlasmasi mi bitti ya da iki site de orijinal missha mi satiyor ? Bir fikriniz, yorumunuz var mi aklim çoook karişti :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin için araştırıp cevabını vereceğim çünkü şu an benimde konu yüzünden kafam karıştı..

      Sil
    2. Merhabalar Ayşen Hanım. Sizin sorunuzdan sonra araştırdım ve artık size cevap verebilirim.
      Missha satışını Türkiye'de Lila Kutu, Sunstyle ve Ars Kozmetik yapmaktaymış. Hepsinde orjinal ürünler satılmakta imiş. Fakat Missha'nın onay vererek, Türkiye'de satış yapabilirsin dediği firma missha.com.tr imiş. Yani alışverişlerinizde hangisini isterseniz seçebilirsiniz ;)

      Sil
    3. Yani missha.com.tr sitesinde de orjinal ürünleri mi satılıyor . Ama missha shop da perfect cover 30 tl , missha.com.tr de 25 tl , aradaki fark neyden kaynaklanıyor olabilir . Perfect cover almayi düşünüyorum ama 21 numarası missha shop da stoklarda yok ,missha.com.tr deki orjinal midir yardımcı olur musunuz

      Sil
    4. Dediğim gibi şu anda Missha Tr distribütörü Missha.com.tr sitesi yani orjinal ürünler. Aradaki fiyat farkının nereden kaynaklandığını malesef ben bilemem, satış ve fiyatlandırma politikası kendilerine ait.
      Ama dediğim gibi kesinlikle orjinal ürünler missha.com.tr'dekiler, bir çekinceniz olmasın :)

      Sil
  37. merhabalar , öncelikle herkese tek tek sabırla cevap vermeniz çok hoşuma gitti müthişsiniz :) benim bir sorum olacaktı ben misshanın Perfect Cover BB Cream serisinden sipariş vericem renk tonlarını inceliyorum ama bir türlü karar veremiyorum tenim beyaz değil buğday tenliyim esmere yakınım doğal bir renk istiyorum sizce 23 mü yoksa 27 mi benim için uygun olur teşekkür ederim birde ben misshanın allıklarını kullanmak istiyorum MISSHA The Style Sweet Line Blusher serisinde gidip geliyorum pembe ve doğal tonlardan yanayım bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim sözleriniz için Serap Hanım :)
      Buğday tenlilere genellikle 21 yada 23 numara oluyor ama esmere yakınsanız 27 size daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
      Sweet Line serisi allıklar beyaz tenlilere çok hafif renk veren allık serisi, yani tam Asyalıların sevdiği gibi. Bu yüzden sizde belli olmayabilir bence, denemeden alın da diyemem. Başka markaların allıklarını deneyip almanız daha hoş olabilir. Dediğiniz gibi renkler Essence, The Balm yada Pastel gibi markalarda da mevcut ;)

      Sil
  38. Merhabalar 20 yaşındayım ve bb krem almak istiyorum Gözenek sivilce problemim var Missha bilgi edindiğim kadariyla hem küsür kapatirken cildide düzeltiyor Muş denemek istedim fakat ürün açıklamalarının çoğunda kırışıklık giderir diyo hangi ürünü alabilecgmi bilmiyorum yardım edebilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,

      Uzak Doğu menşeili bir çok üründe kırışıklık karşıtı yazmakta oluyor, fazla dikkate almazsanız olur ;)
      Cilt tipiniz nasıl ise ona göre tercih edebilirsiniz fakat sivilce probleminiz olduğuna göre yağlı veya karma bir cilde sahip olduğunuzu düşünmekteyim. Perfect cover yada M vita tercih edebilirsiniz.

      Sil
  39. merhaba temizleme yağı olarak ne kullanıyorsunuz. dermalogica precleans mi
    missha mı önerirsiniz

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)