5 Ocak 2013 Cumartesi

Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask ( Kil Maskesi)

Yağlı ciltlerin biricik maskesi nedir?
Tabi ki de kil maskeleri..

Ama cildiniz yağlı değilde karmaysa, diğer kısımlar kil maskesinden sonra kızarır, kurur..
Ben her kil maskesi yapışımda yanaklarım ve çenem o kadar kızarır ve hassaslaşırdı ki..
Bu yüzden kil maskesi kullanmak istemezdim..

Ama bu dediğim hayatımın kil maskesini bulmadan önceydi..
Bir kil maskesi düşünün cildinizdeki yağı almanın yanı sıra nemlendiriyor da..

İşte bu Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask!!
Jeju Volcanic kil dediği, Innisfree bir Kore markası ve Güney Kore'nin volkanik adası Jeju'dan alınan bir kili kullanmaları..

Nadide ingilizce içerik yazan firmalardan biri ^.^

Bu maskenin vaatleri, tıkanık gözenekleri açmak, ciltteki fazla yağı temizlemek ve yağ dengesi sağlamak, siyah noktaları azaltmak, cilde güzel bir ışıltı kazandırmak.
Bu dediklerinin hepsini gerçekten yapıyor, aynı zamanda maskeyi yaptıktan sonra cildimi nemlenmiş hissediyorum ve cildimdeki kırmızılıklar hafiflemiş oluyor.


Innisfree 7-free ve eco-friendly bir firma olduğu için kullanırken içim daha rahat.. İçeriklerinden kullandıkları kaplara ve kartonlara kadar doğaya saygılılar..
7-free dediğim ürünler ise: parfüm, yapay boya maddeleri, paraben, benzofenon, etanol, hayvansal içerik ve mineral yağ.. 

Kesinlikle çok memnun kaldığım bir ürün oldu kendisi. Bu benim ikinci maskem, bir tanede yedeğim var.. Bende ki maskenin 'soft' olanı. Bu tüm cilt tiplerine önerilen çeşidi.
Aynı zamanda bir de 'hard' olanı var, yağlı ciltlere önerilen. Belki elimdekiler bitince 'hard' olanından alırım.

Aslında bu maskeyi herkese önerebilirim ama tek kötü yanı Türkiye'de bulamayacağınız ve malesef satın alamayacağınız bir ürün olması..

Herkese iyi hafta sonları!!!
=^.^=

35 yorum:

  1. demek cildinin son zamanlardaki sırrı buymuuuş! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yo yo bunu uzun zamandır kullanıyorum aslında son sırrım laktozu azaltmam :D

      Sil
  2. Gayet iyi bir urune benziyor. Kil maskelerini severim ozellikle icinde az nane yagi varsa ))) XOXO

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel değil çok güzel bence :D
      Bende öperim kocaman !! :)

      Sil
  3. canım ben de senin tavsiyenle almıştım bu maskeden hard olanını kullanıyorum ve inanılmaz memnunum ben de ;) sana maili de bir türlü atamadım çok afedersin ama tavsiyelerin için ne kadar teşekkür etsem az =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim kuzumm ^^
      Hiç sorun değil tatlım, önerdiklerimin işe yaramasına sevindim :)

      Sil
  4. Kil maskelerini çok seviyorum ben de, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Gule gule kullan yavrucum :) su laktozla ilgili sirrini da anlat birara merak ettim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canim :* Laktozla ilgili bi sırrım yok aslında, sadece bayaa bi azalttım :D

      Sil
  6. ben de bir kil maskesi arıyorum t bölgesi için ama buna ulaşmak biraz zor yine de denicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tek kötü yanı ulaşmaktaki zorluk malesef.. Ama eğer şansınız olursa kesinlikle deneyin derim :)

      Sil
  7. cok denemek isterdim.. :( Bir yolunu bulursam yazdim notluguma bu markayi.. Severim maskeleri de uygulamayi da , uyguladiktan sonra geyip cevirmeyi de :))) xxx Iyi haftalar bitanem !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulursun Lulu'cum!! Bulamazsan da bana söyle, sonra da bol bol geyiğini çeviririz :D
      Sana da iyi haftalar canımm!! ♥

      Sil
  8. bulamayıp alamayacaksak neden yazıosunki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogu sadece siz okumuyorsunuz çünkü.. Türkiye dışından, bu ürünü satın alabilecek yerlerde oturanlar yada tatil amaçlı bu ürünlerin satıldığı yerlere gidenler de var..

      Sil
    2. Ya da arkadaşlarına getirtenler var. Ve yurtdışında okuyan türk bloggerlarda var daha da sıralayabilirim sn.adsız sevgiler :)

      Sil
    3. Benim unuttuklarımı hatırladığın ve yazdığın için teşekkür ederim kuzum :)

      Sil
    4. Benim gibi bir Kore marketinde tesadufen bulup, ne oldugunu nette arastirirken j.d. Gibi aciklayan anlatan arkadastan yardima ihtiyaci olanlar var... Hakikaten innisfree yi tesadufen buldum, bimkac urununu aldim, daha devamini almadan bi arastirayim dedim ki iyi ki ole yapmisim, paxartesi gidip tumurunlerinden almak istiyorum... Tesekkur ederim j.d.

      Sil
    5. Asıl ben teşekkür ederim destekleyici yorumun için.. Eğer yazı işine yaradıysa çok sevindim. Diğer satın aldığın ürünlerden bende de varsa eğer onların yazısını da yazabilirim, söylemen yeter ^^

      Sil
    6. Aldigim urunler o kadar cok ki :))) hangi birini yazayim :) bana yapilan tavsiyeler uzerine, laneige, missha, etude house, vb. kore markalarinin hepsini gercekten Turkiye fitatlarinin ucte biri fiyatina buldum ama yine de nedense gidip herseyimi innisfree den aldim, beni ona ceken bisey oldu galiba :) veee en cok hosuma giden tarafida aldigim urunun neredeyse uc kati kadar yaninda verilen hediyeleri :) cok simartiyorlar cok :) hakikaten en cok bu tarafini sevdim... Kil maskesini kullanmaya basladim bende cok memnun kaldim, bunun yaninda bb kremini, essecesini, fondotenini, pudrasini, kapatici stigini, ( aklima gelenler bunlar ) aldim, kullandikca buradan yorumlarimi paylasirim...

      Sil
    7. O zaman merakla bekliyorum yorumlarını^^
      Dediklerinin bir kaçından bende de olabilir,ama daha fazlasını eylülde alacağım.. Sen nereden almıştın? :)

      Sil
    8. Merhabalar...
      Şimdi size büyük bir hevesle denediğim ürünlerimi anlatacağım :) ilk olarak kil maskemden bahsedeceğim, maskeye bayıldım ilk olarak haftada iki kere kullanaya başlamıştım, son zamanlarda T bölgemde ve çene üstümde çıkan sivilceleri daha doğrusu sivilce değil de akne gibi bişi galiba ve siyah noktaları hemen kuruttu soldurdu ve yok etti ama sonra fark ettimki maskeyi kullanmamın üçüncü gününde aynı bölgeler tekrar yağlanmaya başlayıp işe girişiyorlar gibi hissettim ben de bu yüzden maskemi iki günde bir kullanmaya başladım, böylesi benim için daha iyi olacak sanırım, aslında kuru bir cilde sahibim diye biliyordum yani zaman zaman yanaklarımda elmacık kemiklerimin orada pul pul döküntüler bile olurdu ama son zamanlarda bahsettiğim bölgelerdeki sıkıntımdan kurtulamıyordum kil maskem imdadıma yetişti, onu çok seviyorum ve hemn yedekledim zaten :) diğer ürünlerime gelince; eesecemi, BBmi ve pudra mı kullandım, ilk olarak essece ile cildimi nemlemdirdim ( ki bu sabah akşam kullandığım bi nemlendiricidir harika bir üründür ismi de şudur :) innisfree sobean energy essence, herkeste bir tane olmalı muhakkak) akabinde BBmi sürdüm ve birazda pudra sürdüm, yarım saat sonra eşim işten geldi, beni görür görmez aaaa denemeiş aldıklarını aynı burdaki kadınlar gibi olmuşsun dedi :))) nasıl yani dedim, yüzün aynı Ada'nın ( iki buçuk yaşındaki kızım) yüzü gibi olmuş hiç bir çıkıntı ( erkek tabiri işte :) pürüz demek istiyor) yok çok güzel olmuşsun deyince tabiki ben mest oldum, bu kadarını bende beklemiyordum açıkçası :) böylelikle aldıklarıma aşık olarak hemen yedekledim tabiki hepsini :) ben şu an koredeyim ve hepsini koreden aldım, buraya geldiğim içiin çok mutlu oldun, kozmetik cennetindeyim :)
      Diğerlerini denedikçe yazmaya devam edecğim :) buradan bi isteği olan yazabilir arkadaşlar, korede son iki günüm :)

      Sil
    9. Sevgili j.d. Bu yazi burada cok kenarda kaldi diye dunuyorum herkes goremeyebilir, dilerseniz yeni bir innisfree basligi acarsaniz orada herkes yeni konuyu gorup bize katilabilir veya yazi tecrubelerimie ortak olabilirler... Nacizane bir fikirdi sadece ;) siz daha iyi bilirsiniz tabiki ;)

      Sil
    10. Aaa şu anda Kore'de olduğunuzu bilmiyordum, kullandığınız essence'i çok merak ettim şimdi :)
      Bende eylülde gideceğim, böyle bir yazı dizisine Kore tatilinden sonra başlamayı düşünüyorum ama sizinde katkılarınızı beklerim :)
      Bu durum için en iyisi mailleşmek olur, bana bubenimpartim-jd@hotmail.com'dan mail atabilirsiniz :)

      Sil
  9. aslında anlattıgın gıbı ıse mukemmel olabılır nerede satılıyor pekı:I

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da anlattığım gibi ama genellikle Uzak doğu ülkelerinde satışta ...

      Sil
  10. Denemek lazım ya killere bayılırıımm :)

    YanıtlaSil
  11. türkiyedekiler için kiehls in de kil maskesi çok güzel öneririm
    bu arada bloğumda hediye çekilişi ve bir etkinlik var beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiehl's hoş bir alternatif olacaktır o zaman ama ben kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ^^
      Teşekkür ederim ^^

      Sil
  12. Şu sıralar sipariş vermeyi düşünüyorum ve siparişime eklemek istediğim ürünlerden birisi de bu. Zamanında bu yazını okumuş ve pek bir heveslenmiştim. :) Şimdiyse miktarını sormak istiyorum. 100 ml ve 200 ml seçenekleri var. Senin kullandığın 100 ml'lik olanıymış fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Peki ne kadar süre kullanabildin 100 ml'yi? Haftada 2 kullanımda ne kadar süre gider sence? Bıktırmasın ama aldığıma da değsin istiyorum süre olarak. ;)
    Taptaze blogum; sincappppnefesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben haftada 1 kullandım ve 6 aydan fazla dayandı bana.. Bitiremezsem bozulursa diye 200 ml.lik olanından tercih etmemiştim, iyi ki de etmemişim çünkü beklediğimden daha uzun dayandı ;)

      Sil
    2. Demek ki 100 ml ideal. Peki, teşekkürler. :)

      Sil
    3. Ben teşekkür ederim :)

      Sil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)