8 Aralık 2014 Pazartesi

Denedim Biliyorum: Real Techniques Sünger ve Blogger Dergisi

Sevgili Senem, bizlerden Blogger Dergisi için yazı
yazabilir misiniz dediği zaman hemen kabul ettik.
Dergi için yazdığımız Denedim Biliyorum yazısını bloglarımıza da koymak istedik.
Ama siz yine de Blogger Dergisi'ni okumayı sakın unutmayın :)



Bu hafta sizler için Real Techniques makyaj süngerini denedik!
 RT markasını bilmeyen duymayan kalmadı bence. Çeşitli online siteler aracılığı ile hayatımıza giren fırçalar artık Watsons ve Gratis’lerde de satıştalar. 
Peki ya süngeri ne zaman gelecek derken, geçtiğimiz aylarda Watson’s süngeri de getirdi. Peki bu sünger nedir, nasıl kullanılır, ne işe yarar?
Sıvı ürünlerinizi, özellikle fondöten ve BB kremlerinizi sürerken ellerinizi kullanmak istemediğimizde imdadımıza fırçalar ve süngerler yetişiyor. RT süngeri de ben BB kremi sürerken kullandım. Bir ucu kesilmiş yumurta gibi olan makyaj süngerimiz sivri tarafı ile burun kenarları gibi alanlara sürülümü kolaylaştırırken, kesik kısmıyla geniş ve kolay bir sürülüm sağlıyor. Ürünü öncelikle ıslatıp ( ben Avene Termal Su ile ıslatıyorum) daha sonra ürünün üzerine yada elimin üzerine sıktığım BB kremden sürüyorum. Ürün kuru iken de kullanabilirsiniz fakat ıslak kullanımda yüzüme verdiği bitiş daha glowy olduğu için ıslak kullanımı tercih ediyorum. Dahası kuru iken daha fazla ürün kullanmak zorunda kalıyorum çünkü fazlasıyla ürün emiyor. Rt makyaj süngerin kötü özelliği, kullandığınız ürünün kapatıcılığını azaltıyor. Kısacası fazlaca kapatıcılık için makyaj yapanların pek seveceği bir ürün olmayacaktır.





Denedim Biliyorum klasiği olarak ürüne 5 üzerinden puan verirsek, RT Makyaj süngerine puanım;
5 üzerinden 3.5!

Kızların Real Techniques makyaj süngeri ile ilgili yorumlarını okumak için:

4 yorum:

  1. Bende fondötenlerimi cogu zaman beautyblender le uyguluyorum, real techniques almanyada yok, yurtdisindan siparis olaylarida her seferinde bir sans oyunu, gümrüge takilacakmi takilmiyacakmi diye - benden bir saat uzaklikta ve oraya gitmek gelmek bile ayri bir dert ;) gerci bazi online siteler satiyormus artik arastirmak lazim, fircalar cok övülüyor bende merak etmiyor degilim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat-performans açısından cidden iyiler, bi dene derim ;) Bir de şimdi yeni seri çıkartıyorlarmış, asıl gözüm onlarda benim

      Sil
  2. Benim de aklımda ama henüz alamadım. Bu tarz süngerli ürünleri ben de hep ıslak kullanırım. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi indirim zamanında alırsın kuzum, öyle aman aman kesin olmalı bişey değil ne de olsa :)

      Sil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)