16 Haziran 2011 Perşembe

Tchibo Yüz Temizleyici

Hala ne alacağıma karar vermemişken, Tchibo'da bunu gördüm hemde sadece 24.95'e..Gördüğüm anda naptım peki, hiç düşünmeden aldım :)

Sitesindeki tanıtımında aynen şunlar yazıyor:


Profesyonel cilt bakımı ile canlanın, ölü hücrelerden cildinizi arındırın! İstediğiniz başlığa uygun olan yüz yıkama jelinizde temizlik yapın, ardından yumuşak bir havlu ile cildinizi dokundurarak kurulayın. Nemlendiricinizi uyguladıktan sonra kısa sürede cildinizdeki rahatlamayı fark edeceksiniz. Yumuşak temizleme süngeri, fırçası ve masaj başlıklarından oluşan masaj aletinin 2 farklı hız ayarı vardır. Masaj, cilt temizliği ve cilt bakımı yapmak için uygundur, kullanımı çok pratiktir. Pilleri, saklama torbası ve bir adet yedek süngeri dahildir. Kullanım kılavuzu dahildir. Beyaz - pembe renktedir.


Bana temizleyicisi biraz sert gibi geldi, tabi diğerleri hakkında bir fikrim olmadığı için onlar hakkında bi yorum yapamam belki diğerleri aynen bu sertliktedir.Tabi hiç düşünmeden aldığım için şunu hiç düşünmedim 'Hani bunun yedek temizleyicisi, 3-4 ay geçtikten sonra bir daha nerden temin ederim?'.Olsun genede aldığıma pişman değilim.Aslında ben memnun kaldım.Hem zaman geçtikten sonra sadece yüz için masaj yapan o üç toplu başlığı kullanabilirim sadece, cildimi canlandırmak için.


Uzun lafın kısası, merak ediyorsanız sizde alabilirsiniz.Diğerlerine yüksek miktarlarda para vermeden önce kullanıp kullanmayacağınıza dair bir fikriniz olur.


İsterseniz Tchibo'nun internet sitesinden de alabilirsiniz bu ürünü, hemde şimdi babalar günü için ücretsiz kargo şansıda varken;)


Tık 


Kocaman öperim!!!Muahh!!!

2 yorum:

  1. çok iyi yapmışsın almakla cnım,güzel günlerde kullan. Bende pazartesi bulabilirsem kapıcam:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim tatlım :)

    Nelere para vermiyoruz denemek için en uygunu bu ürün, bulursan kaçırma ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)