5 Nisan 2014 Cumartesi

Denedim Biliyorum!

Her gün birbirinden değişik markalar, birbirinden değişik vaatleri olan ürünleri piyasaya çıkarıyor. Eee, meraklı olan bünyemiz durur mu, hepsini denemek, sürmek, kullanmak istiyor. Ama her zaman bunu yapmamız mümkün değil tabi ki.



Bizler bloglarımızı söyleyecek, paylaşacak şeylerimiz olduğu için açtık. Bizler kim miyiz, Alice In Shoppingland Burcu, Bir Varım Bir yokum Bengü, Bu Benim Partim Fatma ve Disko Topu Sevgi. Bir şeyler almadan önce hep birbirimize sorduk, yorum aldık. Baktık bu sadece birbirimiz arasında kalmamalı, paylaşacak şeylerimiz var diyerek açtığımız bloglarımızda bunları da paylaşmalı. 

Diyeceksiniz ki zaten her gün farklı farklı bloglar, farklı farklı ürünleri paylaşıyor, sizin farkınız ne olacak? Aynı ürünü sizler için alıp deneyimleyecek ve aynı zamanda 'Denedim biliyorum' başlığı altında bloglarımızda yayınlayacağız. Her birimizin cilt tipi de farklı olduğuna göre, okuyucularımızın yapması gereken tek şey kendileri ile uyumlu olan cilt tipine sahip yazarı bulup okumak olacak. Haa ama sadece birimizi okuyup diğer üçümüzü es geçmeyin, küseriz :D

Bundan sonra, pazartesi günleri 'Denedim Biliyorum' günü olacak! Hepinizi bizleri okumaya bekleriz :)

Denedim Biliyorum'un birde Instagram hesabı var. Takip etmeyi sakın unutmayın ;)
Instagram'da ki adımız: Denedim_biliyorum

3 yorum:

  1. Cok yaratici buldum, tebrik ediyorum sizi :) Yazilarinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı bir fikir olmuş kızlar bekliyoruz ^^

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)