7 Ekim 2013 Pazartesi

White Musk Smoky Rose

The Body Shop'ın uzun zamandır satışta olan -ki benim de çok beğendiğim-
White Musk serisinin yeni üyesi White Musk Smoky Rose
vaatleriyle ve gül içeriğiyle beni meraklandırmayı başardı!

The Body Shop’un yeni serisi White Musk Smoky Rose; cazibesini ortaya çıkarma cesaretine sahip olan kadınlara sesleniyor. Simsiyah bir gecenin perdelerini aralayabilecek kadar gizemli, kırılgan prenses kimliğini reddedebilecek kadar asi ve cüretkâr kadınların ruhlarına dokunuyor. Nadide bir misk gülünün, bergamot, pembe biber ve frenk üzümünün kışkırtıcı birleşiminden ortaya çıkan bu seri, cesur olabilmeyi vaad ediyor.


White Musk Smoky Rose, ele geçirilmesi imkânsız bir cazibeyi ve tehlikeli bir gizemi simgeliyor. Güneşin batışıyla, karanlık bir baştan çıkarıcılığa bürünen bu koku; bergamot, pembe biber ve frenk üzümünün zarif birleşimiyle çiçeksi bir misk aromasına kavuşuyor. Orta notalarında tatlı sert tütün çiçeği ve siyah gül karışımı kullanılan kokuyu, portakal çiçeği dengeliyor. Bu sofistike füzyona alt notalarda ise ölmez otu (immortelle flower), akgünlük ağacı (olibanum) ve misk kokusu eşlik ediyor.

Benzersiz bileşimiyle White Musk Smoky Rose serisi, içinizdeki asi kadını ortaya çıkarıyor. Kurallar ve yasaklarla çevrili sıradan yaşamlara dokunan White Musk Smoky Rose, baştan çıkarıcı kokusuyla sizi cesur olmaya ve tehlikeye davet ediyor.

Şimdiden kendi hayranlarını yaratan koleksiyonda; eau de parfum, eau de toilette, banyo ve duş jeli, vücut losyonu ve vücut spreyi yer alıyor.

DOĞA DOSTU MİSK
The Body Shop tarafından ilk kez 1981 yılında geliştirilen White Musk serisi, Watersmead Merkez Ofisi’nde Anita Roddick tarafından onaylanıp tanıtıldığında Musk 2385 adıyla anılıyordu. Kısa bir sure sonra White Musk adını aldı ve tam bir efsane oldu.


SEMBOL HALİNE GELEN BİR KOKU
Vahşice öldürülen yabani ceylanlardan elde edilen gerçek misk yerine, doğa dostu olarak üretilen yapay miskle satış rekoru kıran White Musk, parfüm endüstrisinin cesaret sembollerinden biri oldu.

İLKLERDEN BİRİ
Saf misk, bazılarımız için dayanılmaz bir afrodizyaktır. O kadar kendine özgü bir kokudur ki laboratuar ortamında üretilmesi neredeyse imkânsız olduğu için bu sorunu çözen ekip, Nobel Kimya Ödülüne layık görülmüştür. The Body Shop, doğa dostu misk kullanan dünyaca en ünlü kozmetik markalarının arasındadır ve White Musk serisinin patentini tam 63 ülkede alarak bu benzersiz formülü korumuştur.
ETİK VE ÇEVRECİ MALZEME KULLANIMI
The Body Shop markası, ürünlerinde düşük maliyetli standart alkol kullanımından daima kaçınmıştır. The Body Shop, 2009 yılından beri ürettiği tüm ürünlerde Yerel Adil Ticaret kuralları kapsamında kabul edilen organik alkolü kullanmaktadır. Bu organik alkol, Ekvador’lu CADO Kooperatifi çiftçileri tarafından kendi gıda, sağlık, eğitim bütçelerini ve geleceğe dönük planlamalarını finanse eden bir plan çerçevesinde üretilmektedir.
Bu bir basın bültenidir.



4 yorum:

  1. Ya ben bunu çok merak ediyorum, eskiden hiç sevmediğim gül kokusu son dönemlerde favorim oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasın sende gül kokusu seviyorsun o zaman!TBS'ın güllü kokularını seviyorum ben ♥

      Sil
  2. Çok güzel bir koku... Eğer hoşuma gittiyse Guerlain' in Shalimar' ı da hoşuna gidebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shalimar bana fazla ağır gelen bir koku olmuştu :(

      Sil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)