6 Eylül 2011 Salı

Safe Cosmetics

Evet biliyoruz kullandığımız kozmetiklerde toksik maddeler var..Ama içinde barındırmayan yada daha az barındıranlarda mevcut..

Bu video ve web sitesi bunların daha da bilincine varmamız için varlar..
Videonun belli kısımları sadece US'i kapsıyor ama umursamayın ve hepsini izleyin ; ardından da safecosmetics.org adresine girip oradaki yazıları okuyun yada en azından bir göz gezdirin..


Sağlıklı kozmetik ürünleriyle toksik ürünleri vücudumuza almayacağımız mutlu günlere şekerlerim :)

Kocaman öperim!!Muahh!!!

2 yorum:

  1. Çok faydalı bir yazı olmuş canım :)
    Bende zamanında bu konuyla ilgii epeeyy bir araştırma yaptım. Ama maalesef ülkemizde bu tarz ürünlere ulaşmak zor ve pahalı. seçenek az, olanlar pahalı ya da 'organik' yazan ürünler güven verici değil vs. vs.
    Yurtdışında bu tarz ürünlere ulaşmak hem kolay hem ucuz hemde denetimleri daha iyi yapılıyor. Ama maalesef artık yurtdışı online alışverişte yasak bu yüzden onlarada ulaşmamız zor :(
    Ben özellikle şampuan,deodorant,krem gibi ürünlerde dikkat ediyorum. İçinde SLS ve türevleri, silikon(dimethicone),alüminyum vb.gibi maddelerin olmaması başlıca dikkat edileceklerden :))

    YanıtlaSil
  2. Outlet Makeup, sende tamamen haklısın tatlım.En azından içinde paraben, sls vb.. gibi maddelerin olmamasına bile dikkat etsek bizim için gerçekten iyi olur ;)

    Umarım online alışveriş yasağını biran önce kaldırırlar...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı çok seviyorum!! :)